Kørekort til mc

Lovpakke og pris
Kirkebjerg Køreskole følger Færdselsstyrelsens undervisningsplan, som er et lovkrav for samtlige køreskoler.

Lovpakken indeholder følgende:

• 29 teorilektioner á 45 min.
  • Manøvrebane á 4 lektioner
  • Køreteknisk anlæg á 5 lektioner
  • Praktiske lektioner i alt 13 lektioner

Vi tilbyder dig lovpakken til i alt kr. 10.999

Med lovpakken vil du få forståelse for motorcyklens egenskaber, og du vil herefter have mulighed for at gå til teoriprøve og praktiskprøve.

Det er dog vigtigt for os, at du er klædt bedst muligt på inden din praktiskeprøve, og derfortilbyder vi dig også ekstra lektioner, hvis der er visse ting, du har brug for at få præciseret, inden du tager køreprøven.

Det siger eleverne​​

Verdensklasse Køreskole!
En klasse for sig selv, Jacob leverer varen. Mega drive, ekstrem god kundeservice. Hvis man gerne vil have sit kørekort på en tryk og stabil måde, er dette det rigtige valg. Kan kun give min bedste anbefaling til dette sted og især til Jacob imponerende arbejdsindsats.

– Mike Mortensen

​Total yndlings kørelærer
– Leah Hines

“Verdens bedste kørelærer, tør jeg godt vove at påstå”