Kørekort til mc

Lovpakke og pris
Rødovre Køreskole følger Færdselsstyrelsens undervisningsplan, som er et lovkrav for samtlige køreskoler.

Lovpakken indeholder følgende:

• 29 teorilektioner á 45 min.
  • Manøvrebane á 4 lektioner
  • Køreteknisk anlæg á 5 lektioner
  • Praktiske lektioner i alt 13 lektioner

Vi tilbyder dig lovpakken til i alt NU kr. 8.995,00

Med lovpakken vil du få forståelse for motorcyklens egenskaber, og du vil herefter have mulighed for at gå til teoriprøve og praktisk prøve.

Det er dog vigtigt for os, at du er klædt bedst muligt på inden din praktiske prøve, og derfor tilbyder vi dig også ekstra lektioner, hvis der er visse ting, som du har brug for at få præciseret, inden du tager køreprøven.

Med forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger. Alle overstående priser er inkl. moms og gældende til og med 31. december 2019

Det siger eleverne​​

Verdensklasse Køreskole!
En klasse for sig selv, Jacob leverer varen. Mega drive, ekstrem god kundeservice. Hvis man gerne vil have sit kørekort på en tryk og stabil måde, er dette det rigtige valg. Kan kun give min bedste anbefaling til dette sted og især til Jacob imponerende arbejdsindsats.

– Mike Mortensen

​Total yndlings kørelærer
– Leah Hines

“Verdens bedste kørelærer, tør jeg godt vove at påstå”